Kija i Ministarke jučer su snimile vruć spot za pjesmu pod nazivom Ne vraćam se na staro.

Kija je bila odjevena u plavom bodiju nalik kupaćem kostimu – i bez imalo pretjerivanja, bila je brutalno vruća. Skoro cijela Srbija čeka na objavljivanje spota koji trenutno snima sa Ministarkama!

Već je javnost upoznata s time da će Kristina Kija Kockar – pobjednica Zadruge objaviti uskoro duetsku pjesmu sa grupom Ministarke, a uspjeli smo se dohvatiti video snimka sa snimanja spota, Kijinog prvenca na koji skoro cijela Srbija čeka!

Spot je snimljen 12. jula na rubu Beograda u elitnom okruženju, a s Kijom su snimale spot nove pjevačice ženskog benda Ministarki, Kristina Denić i Milica Jokić.

Pjesma je simbolično nazvana Ne vraćam se na staro, a Kija je bila na snimanju u brutalno vrućem izdanju, zbog čega niko sa nje nije skidao pogled od prisutnih, i nimalo ne pretjerujemo.

Kristina je bila u provokativnom plavom bodiju koji nalikuje kupaćem kostimu, nosila je na glavi plavi šešir… pa je zaista prizor otpozadi i sprijeda bio pravi raj za muške oči!

Muškarcima su fotografije zagolicale maštu, a pogledajte na video snimku kako je izgledalo snimanje spota koji će u skorašnjem periodu Kijine fanove obradovati, a naročito muške, u prilogu ispod.

-Svemu ja ozbiljno pristuoam, ne znam kako će se odvijati ova situacija, ali uvijek maksimum od sebe dam. Nikad se ne bih svom poslu vratila i da budem stjuardesa, zato jer bih bila tad van svoje zemlje. Milion stvari ima koje bih mogla raditi, a upravo ovo što sad radim je jedna od njih i zašto da ne. Ljudi mi pružaju podršku i oni su tražili ovo od mene – izjavila je Kija.

Preporuke
Loading..