Možda ste i sami već zaključili iz naslova, danas vam donosimo veoma zanimljivu temu, dolazi iz Srbije, za koju smo sigurni da će vas sve zanimati. Naime, reč je o dr Aleksandru Miloševiću, poznatom srpskom urologu, koji gostuje u novoj emisiji Blic TV-a, gde govori o veoma interesantnoj temi koja se odnosi na muškarce uopšte. Naime, radi se o tome da dr Milošević priča o tome koliko često muškarci masturbiraju i kada im kaže da prestanu. Na početku upoznavanja, doktor je rekao sledeće:

 

“Muškarcima se vidi jasno da imaju problem, žene to umeju da prikriju. Žena je u seksu mnogo jači pol, što dokazuju svi parametri. Tako da muškarci imaju problem, pogotovu zbog ovih lekova i pornografije koji su se pojavili na tržištu. Oni su potpuno izmenili kličku sliku muškog problema”, rekao je on.

 

Doktor je također govorio i o tome da su se vremena promijenila, ali i samim tim su se promijenili i problemi sa kojima se muškarci susreću, pa je on još rekao i ovo: “Pre 30 godina kada sam počeo da se bavim time, uglavnom su dolazili muškarci i žalili se na prebrzu ejakulaciju zbog preterane želje, jer je seksualni kontakt jedan mali rat koji zahteva određenu energiju i komunikaciju”, kaže doktor.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here