Mlada poznata ličnost je bila veoma temeljita i pedantna u pripremama za ovaj događaj, pazeći da sve bude organizovano i uredno. Nije ostavila ni jedan kamen na kamenu i veoma je pazila da se ništa ne previdi. Njena pažnja prema detaljima i posvećenost tome da se stvari urade kako treba bile su očigledne u načinu na koji je sve stavila na svoje mesto. Bilo je jasno da je posvećena tome da ova prilika bude uspješna, a njen trud i marljivost su se na kraju isplatili.

Nataša Šavija sinoć je zadobila teške povrede glave i lica i morala je da bude hospitalizovana. Mediji su objavili da je za napad odgovoran Stefan Karić, koji je bio bivši zadrugar. Kako navodi insajder, policija sprovodi opsežnu potragu u potrazi za Karićem. U međuvremenu, Nataša se oporavlja u bolnici i zakazana je za hirurški zahvat.Tokom proslave rođendana Radomira Marinkovića Takija, Šavija se izjasnila o svom trenutnom načinu života, izrazivši zadovoljstvo privatnošću koju pruža. Napomenula je da uživa u društvu manjeg broja ljudi i da radije drži svoj život podalje od pogleda drugih. To implicira da je pronašla zadovoljstvo živeći skromnim životom.

Dotični se samo povremeno pojavljivao na “Onlifensu” i izrazio je nezainteresovanost za davanje javnih izjava. Međutim, tokom nedavne rasprave, ona se ipak udubila u svoje odnose sa zadrugarima poput Marka Janjuševića Janjuša, Zvezdana Slavnića i Filipa Cara i bez oklevanja iznela svoje mišljenje. Uprkos svom tipično rezervisanom držanju, pobrinula se da se potvrdi i razjasni određene stvari.

Govornik je postavio pitanje svom slušaocu, pitajući se da li vjeruju da je govornik zaista napisao nešto o čemu se radi. Govornik je zatim nastavio da govori o njihovom mišljenju o čoveku po imenu Zvezdan, uz napomenu da, iako je on možda prijatan, on nije neko ko je romantično zainteresovan. Povod za ovaj komentar bio je odgovor na glasine koje su kružile o pismu koje je govornik navodno poslao Zvezdanu. Uprkos spekulacijama, govornik je ostao pri stavu da oni nisu napisali dotično pismo i želeo je da razjasni svoj stav po tom pitanju.Izrazila je svoju snažnu nesklonost autoritetima i izjavila da je razvila samopouzdanje da pravi razliku između onoga što je prihvatljivo, a šta nije. Dalje je nabrajala konkretne primjere onog što smatra prikladnim i neprimjerenim ponašanjem, ističući svoje neodobravanje Slavnićevog postupanja prema Anđeli.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here