Novinarstvo je zaista težak posao i mnogi ljudi to baš i ne razumiju. Svako ima svoje mišljenje i očekivanja, pa je nemoguće svima ugoditi. Ovo je posebno tačno ako imate veliki broj pratilaca i fanova. Ovo kaže Marija Savić Stamenić, jedna od najpopularnijih TV voditeljki koju smo navikli da gledamo na “TV Prva”. On navodi da bi novinari, umjesto da se trude svima ugoditi, trebali ostati vjerni sebi i nekim osnovnim poslovnim principima. I nakon 15 godina u novinarskom poslu, dodaje da je ozbiljno

Nakon što se bavila političkim novinarstvom za TV B92 i RTS, Marija je postala poznata na tom polju. Počevši kao novinarka, postala je urednica, a potom i voditeljka jutarnjeg Dnevnika. Međutim, počela je da se osjeća samozadovoljno i zaglavila u rutini, shvativši da je vrijeme za promjenu. U želji da svoju karijeru osnaži novom energijom, napravila je veliki korak za svaku pohvalu.

Od detinjstva je zainteresovana za rad u redakciji, privlače je teme kojima se bavi godinama. Njen izbor novinarstva motivisan je mnogim događajima, a posebno ratom u kojem je odrasla, o kome retko govori sa nekim posebnim sjajem u očima.Publika u regionu Balkana očarana je njenim šarmom i dobrim izgledom, a mnogi svakodnevno željno iščekuju njenu jutarnju TV emisiju. Ne samo da je izuzetan profesionalac koji savršeno obavlja svoje dužnosti, već svojom toplinom i harizmom osvaja srca mnogih gledalaca.

Voditeljica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pružajući fanovima uvid u njen lični život i interesovanja. Kao i obično, Marijina posljednja objava dobila je mnogo lajkova i komentara. Voditeljica je nedavno podijelila svoju fotografiju u elegantnoj crnoj odjeći na kojoj je pokazala njene duge noge, a objava je privukla veliku pažnju javnosti, posebno muških obožavatelja koji su u komentarima ostavili brojne komplimente.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here