Takozvana ‘finansijska domino’ dama, gospodarica Ava koja dolazi iz Australije, vodi luksuzan život, koji joj finansiraju njeni klijenti sa zadovoljstvom i zauzvrat ne očekuju intimnost.

Tvrdi kako im je dovoljno samo da budu ponizni i gledaju je, odnosno da više vole da ih ona kao bogata gospodarica degradira.

https://twitter.com/_Mistress_Ava/status/1014732191794847744

Ava iz Sidnija naplaćuje za sastanak face-to-face 300 australijskih dolara, a 50 dolara za razgovor od 15ak minuta putem Interneta i za isti termin na Skajpu – 100 australijskih dolara.

Ava kaže muškarcima da joj cipele poljube kad joj dolaze kući, izvade svoj novčanik i njenim potrebama se služe. O intimnim odnosima nema govora.

-Sa mnom većina mojih klijenata ne želi odnose, zato šo se nedostojnim osjećaju pa to ne bi bilo uredu. Mnogo im je ovako uzbudljivije i na tome su mi zahvalni – kad ih pljunem ili udarim u lice, ispričala je ona.

U ugostiteljstvu i maloprodaji radila je preko deset godina, ali je počela prodavati na Internetu zbog nedostatka novca svoj veš i nošene čarape. Shvatila je ubrzo da joj novac nudi sve više muškaraca bez posebnog razloga.

-Počeli su dolaziti odrasli muškarci u moju kuću sa stotinama dolara da bi platili to što imaju čast sa mnom sjediti, piti vino i slušati kako ih maltretiram verbalno, kaže ona.

Dodaje da su se kod bankomata željeli naći neki muškarci sa njom da bi joj dali novac, ponovo bez ikakvih očekivanja, osim toga da ih ponižava, pa je odlučila dati otkaz. Ulozi gospodarice Ave se u potpunosti posvetila, pa sad živi isključivo od poklon kartica ili novca takvih muškaraca.

Kako ona kaže, neki uživaju u tome da joj poklone kupuju pa im samo piše šta želi sve. Oni koji je lično žele upoznati, moraju proći kroz strogu proceduru provjere. Ukoliko zadovolje, ona će za njih odvojiti vrijeme.

Kaže i da hiljade dolara zaradi u samo par sedmica, ali priznaje da se dešava i da nema zarade.

Preporuke
Loading..