U nastavku današnjeg članka, donosimo vam jednu jako zanimljivu priču koja je i više nego neoična za današnje vrijeme. Lisa Anderson (44) iz Devona u Velikoj Britaniji ima neobičnu ovisnost – ona zapravo jede dječiji puder, koji se koristi za bebe. Dječji puder ova žena, kaže medijima, jede već desetljeće i nikako se ne može riješiti te jako neobične i ružne može se reći navike.Već više od desetljeća svakodnevno jedem pravi, orginalni dječiji puder, a već pola sata jedem jednu porciju – objašnjava britanskim medijima, koji su ostali zgranuti ponašanjem ove majke. 

Sve je počelo, kaže, prije 15 godina kada je kupala svog sina, tada dijete, i puder joj je jednostavno zamirisao jako primamljivo. Prvi put ikad stavila je neki dječji puder na ruku i pojela ga – i od tada ne može bez njega. Jednostavno ga obožava. Ovog tjedna njezina ovisnost, kaže, košta oko 10 funti, odnosno oko 1.500 dinara, a procjenjuje da je potrošila oko 8.000 funti za sve godine ovisnosti. Skup hobi, zar ne?

Jedem bocu od oko 200 g dnevno. Dobar je ukus, molim vas lijepo, osjeća se sapun. Najviše što mogu izdržati bez malo pudera da ga pojedem je pola sata. Jednom mi se dogodilo da sam slučajno provela dva dana bez dječijeg pudera – talka. To su bili najgori dani u mom životu – napominje Lisa.

Svoju ovisnost u domaćinstvu skrivala je desetak godina, ali tada ju je suprug uhvatio u zahodu. Tada ju je prisilio da potraži stručnu pomoć i otkriveno je da Lisa boluje od bolesti zvane spike sindrom. Oni su se razveli.

Preporuke