Već smo svi svejsni toga da se danas u svijetu dešavaju razne stvari zbog kojih vrlo često ostanemo šokirani, a jedna je i takva vijest koju vam donosimo u nastavku,

Naime, riječ je o Andy Scott (41) koji dolazio iz Plymoutha iz Engleske koji je zaradio svoj prvi milion kada je imao samo 26 godina i od tog trenutka ošn svoje boagstvo samo povećava.

 


Iako je u svojoj 30 godini bankrotirao i to zbog svjetske ekonomske krize, ali je uspio da se izdigne iz pepela i da iz toga ponovo stvori možemo slobodno reći carstvo i kada je to uspio on je spreman da se skrasi.

Naime, on je nedasvno objavio jedan oglas kako traži idealnu djevojku koja će da bude sa njim, i sa kojom će on da krstari Meidteranom dok preko zime će da budu u njegovoj vili koaj se nalazi u Alpama.

On je rekao kako je sada spreman da ima porodicu, ali je uvjeren kako neko poput njega ne može lako da to pronađe, te je isto tako istakao kako je njegov lični hipnoterapeut mu preporučio da se mora okrenuti za potrgom za ženom sa kojom će on provesti ostatak svog života.

U svemu ovome on je objavio nekoliko uslova koje ta djevojka mora da posjeduje kako bi bila njegova žena, a u nastavku vam donosimo ukupno 8 njih.

1. Ta žena mora u svemu da bude jedinstvena. Mora biti pametna i mora uvijek biti nasmijana, te se nikada ne smije svađati i imati jako dobar smisao za humor, te se mora smijati svemu onome čemu se i on smije

2. Ona mora da bude visoka između 185 i 198 centimetara i da bude teška između 52 i 71 kilogram, niti ne smije da bude previše sramežljiva niti umišljena.


3. Ona ne smije imati bogato porijeklo, to znači da ne smije da bude iz bogate familije, ali isto ne smije da bude niti siromašna, a on želi ženu koja može sve uraditi vlastitim rukama.

4. On ne želi da njegova žena bude ovisna o društvenim mrežama niti ona koja ne zna da radi u kući, da čisti, pere i pegla.

5. Isto tako želi ženu koja će mu roditi sinove te koja će ih odgojiti da jednog dana naslijede njegov biznis.

6. Njegova žena će mroaqti da ide sa njim na nejgove proslave i da uvijek bude uredna i dobro raspoložena, komunikativna i nasmijana.

7.NJegova žena mora voljeti iste stvari kao i on, a to je hrana, sport, ista muzika i isti filmovi

8.I na kraju njegova žena se mora slagati dobro sa njegovim roditeljima i da se prema njima ponaša isto kao prema njemu, tj. da uvijek bude komunikativna i da nikada ne smije da bude ružnih komentara i uvreda.

Koji je vaš komentar na ovo? Šta mislite o ovome? Da li puno traži?

Preporuke