Mudra žena ovih 5 stvari nikad od muškarca ne traži - da li i vi to radite - Lifesytledom

Mudra žena ovih 5 stvari nikad od muškarca ne traži – da li i vi to radite

Događa se i to, nažalost, često, da se žene ponašaju kao da im nešto muškarac duguje ili s druge strane, kao da od njega zavise. Nije istinita ni jedna od te dvije stvari, a one mudre žene koje do sebe drže, znaju to veoma dobro. Zbog toga nikad sljedeće stvari ne traže od lika s kojim se zabavljaju.

1.Da o njoj brine

Žena koja do sebe drži, baš nikad neće željeti ili očekivati da o njoj muškarac vodi računa. Da, on treba o njihovoj djeci brinuti, ukoliko ih imaju, ali ona je ta koja o svojim potrebama treba da vodi računa. Dešava se često da se žene počnu oslanjati na muškarca što se tiče zabave, odjeće, hrane i cijelog života, a to nije dobro. Ni za ženu, ni za muškarca.

2.Da odustane od nečega što voli

Mudra žena ne tjera muškarca s kojim je da se mijenja – ona ulazi u vezu s muškarcem koji joj već odgovara onakav kakav je. Nikad neće pristati žena koja zaista do sebe drži, na to da nekome mamu glumi i uči ga šta ne treba  i šta treba.

Ti ne voliš fudbal, a on voli? Odlično, neka on gleda/igra fudbal, a ti uživaj u nečemu što voliš! Dovoljno ćete vremena imati uz malo organizacije i za tvoje i za njegove i za zajedničke aktivnosti.

3.Da svoje prijatelje mijenja

Ovo se isto tako na porodicu odnosi i činjenicu da često žene traže od muškaraca da s ljudima prekinu kontakt za koje smatraju da za njih nisu pogodne. Ukoliko vam se njegov jaran ne sviđa, nemojte sa njim da blejite. Ako vam se njegova mama ne sviđa, dogovorite se da se samo za porodična okupljanja viđate. Ali ga nikad ne tjerajte da sa njima prekine kontakt zato što uvijek na kraju ima kontraefekat.

Loading..

Categories: Najnovije,Savjeti,Zanimljivosti

Leave A Reply