Svetlana Ceca Bojković je proslavljena srpska glumica koja na sceni nastupa više od 50 godina. Poznata je po odličnim ulogama, a posebno je poznata uloga u hit seriji “Bolji život”. Zapravo, njeni fanovi je ponekad u šali nazivaju “Ema”.

Ceca danas živi u centru Beograda, i kako kaže tu se i najbolje oseća, jer je tu u stvari i počelo njeno prelepo detinjstvo:”Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla – u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug” – otkriva glumica kojoj je stan od 60 kvadrada sasvim dovoljan i ispunjana sve njene uslove.

Živjela je u mnogim mjestima, uključujući i Finsku, gdje je njen suprug Slavko Kruljević bio ambasador. Na kraju su se vratili u Beograd i kupili stan u starijem delu grada. Više voli staromodnu atmosferu Beograda nego modernu gradnju današnjice. Dnevni boravak u njenom stanu je jarko osvetljen i uređen u pastelnim bojama. Ima mnogo predmeta i ukrasa sa svojih putovanja po svijetu.

“Imam dva divna Ćelićeva crteža i jednu njegovu sliku. Moj pokojni suprug Muci Draškić bio je njegov veliki prijatelj. Volim i Duška Otaševića, a imam i njegovu grafiku Nikola Tesla. Veoma draga slika mi je i ulje na platnu Ksenije Divjak, ali sam ga stavila pod staklo jer se u mom domu puši, a reč je o veoma nežnom umetničkom delu. “, izjavila je Svetlana za Story.rs.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here