Ovih dana čitava estrada bruji o novom dečku Dare Bubamare, sudeći po njihovim zajedničkim slikama sa ljetovanja, ta je stvar već odavno riješena, a ne stide se pokazati koliko se vole. Ta veza ne bi bila toliko popularna, da Dara nije od svog dečka mladđa čak 24 godine. Naime, izvjesni bogataš po imenu Toni postao je veoma brzo poznat po svojoj vezi sa Darom, a to mu čak i nije prva poznata djevojka.

Naime, on je navodno prije toga bio i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, a sada stalno dijeli nove slike sa ljetovanja s Darom. Toni je inače sin uglednog biznismena koji ima lanac poznatih restorana u Italiji, a porijeklom su iz Šida. U javnost je prvobitno puštena informacija da Toni ima 23 godine, a navodno ima zapravo samo 20 godina. Završio je privatnu školu, a često odlazi i kod oca u Italiju kako bi mu pomogao u vođenju restorana. Izvor blizak Toniju kaže kako on inače nikada nije volio da se ističe u društvu kao “parajlija” i uvijek je bio prilično skroman momak, sve donedavno kada je počeo da se rasipa i pokazuje luksuzne stvari, a on pretpostavlja da to sve radi samo kako bi se dokazao pred pjevačicama sa kojima se muva i pokazao svoj status pred svima.

On se navodno prije dvije godine preselio u Italiju kako bi pomagao svome ocu, a sada se sve češće može vidjeti i u Srbiji, a svi pretpostavljaju da je to zbog Dare. O njemu piše u profilu da je poduzetnik i investitor, a niko ne zna da li se to odnosi samo na očev biznis ili se bavi još nečim sa strane.

Preporuke