Svima je više ili manje poznato da je najbolji srpski sportista Novak Đoković prije nekoliko dana osvojio turnir u Torinu, te je nakon toga cijela porodica Đoković imala velikog razloga za slavlje. Ipak, kada je Novak došao do malo slobodnog vremena, morao je da ga posveti nečemu sasvim drugome, te je, kako prenose neki mediji u Srbiji, morao vrijeme da posveti na popravljanju porodičnih odnosa, te je odlučio da neke stvari uzme u svoje ruke. On je odlučio da je vrijeme da se stavi tačka na sukob koji tinja između njegove majke Dijane i njegove supruge Jelene. Kako se saznalo, Novak je uslovio svoju suprugu da treba da se izvine njegovoj majci, i da prva pruži ruku pomirenja, jer sve to između njih dvije utiče i na njega i dodatno ga iscrpljuje. A još neke stvari javnosti je otkrio i izvor veoma blizak porodici Đoković

Kako je otkrio izvor, Novak na početku nije imao namjeru da se miješa u odnos njegove supruge i njegove majke, jer je mislio da je to samo faza koja će brzo da prođe, ali je na kraju shvatio da bi  to moglo da potraje ukoliko se on ne umiješa. Sve je krenulo kada je Dijana u medijima kritikovala Jelenu što ne dozvoljava njenim unucima da jedu slatkiše i neke druge stvari, a Jeleni je to zasmetalo.

Jelena je ubrzo poslala snimku Novaku na kojem se vidi šta govori njegova majka, te mu je rekla da ne želi da se na ovakav način priča o njoj u javnosti. Saznalo se i da je prije dvije godine Jelena izrekla neke stvari koje su mnogo pogodile Dijanu, a preko kojih ova nije mogla da pređe, te se čini da se situacija između njih dvije sada i dodatno komplikuje.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here