Ne tako davno, na društvenim mrežama pojavila se stvarno čudna molba za posao, a njezina autorica bila je 29-godišnja Ana Bilen iz Hrvatske. Njezin zahtjev za posao vam donosimo u nastavku današnjega članka. “Dosadilo mi je pisanje standardne prijave jer nisu dale željeni rezultat. Sada pišem srcem i ono što stvarno želim napisati, a ne samo da bih udovoljila formi zahtjeva za posao. Pa, ovako, ko sam ja u stvarnosti? Žena sam od gotovo 29 godina. Majka sam dvoje djece u dobi od devet i pet godina. Da, dobro ste pročitali, devet i pet. Tako je! Postala sam majka sa samo 20 godina. Također sam proslavila svoju devetu godišnjicu braka u drugom mjesecu ove godine. Sa 19 godina odselila sam se iz svoje kuće gdje sam odrasla u Splitu, a zatim sam otišla živjeti u Klanu, manje mjesto nadomak Korčule.

Dopustite mi da odmah odgovorim na pitanja koja vam se sada vrzmaju po glavi. Odgovor na prvo pitanje: Klan je vrlo mali grad pored Rijeke (mještani Klana ga vole, ali zapravo je malo mjesto tamo negdje bogu iza nogu, bliže Sloveniji nego Rijeci).
Odgovor na drugo pitanje: Prije sam živila u Klanu (nekako se navikneš na to). Odgovor na treće pitanje: jer volim svog muža i idem s njim ako treba do kraja svijeta. Zašto znam koja su vaša pitanja? Ne zato što sam apsurdna, već zato što odgovaram na ta pitanja zadnjih 10 godina. Zašto vam ovo pišem? Jer zadnjih 10 godina živim sa svekrvom, koja mi pije mozak. Da li sam timski igrač?

Preporuke