Sestre Mićalović su po mnogima neke od najlepših žena u Srbiji. Najpoznatija od njih je Sloboda, koja je udata za kolegu glumca Vojina Ćetkovića. Imaju dve prelepe ćerke bliznakinje.

Najmlađa sestra Dragana krenula je sestrinim stopama tako što je završila glumačku akademiju. Svojim talentom osvojila je pozorišnu i TV publiku dok je bila trudna i radeći, a njena popularnost posljednjih godina stalno raste. Osim o njenim profesionalnim projektima, mediji su pisali i o njenom privatnom životu, uključujući vezu sa muškarcem koji je razveden i ima djecu. Međutim, o tome nije željela javno govoriti.

U jednom intervjuu je priznala da je veza završena i da se svim silama posvetila karijeri. Gaga je igrala glavnu ulogu u drami koja je prikazana u Narodnom pozorištu i posvetila se snimanju serijala. Gaga nikada nije krila da obožava našeg poznatog pevača Zdravka Čolića i da zna sve njegove pesme napamet, pa ide na svaki njegov koncert.

Napokon je ona nedavno imala priliku i da se upozna sa njim i bila je toliko sretna zbog toga da je sve podelila i sa svojim fanovima na Instagramu. Tako je ona napisala: “Verujte u svoje snove! Jedna od mojih najvećih želja iz detinjstva jeste upoznavanje sa velikim Zdravkom Čolićem. Prva i najdraža ploča koju sam imala jeste ,,Ti si mi u krvi”. Dobih i ploču i autogram i poznanstvo! Hvala. Ona je od pjevača dobila i ploču s a posvetom koja je glasila Dragani sa ljubavlju Čola što je nju oduševilo.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here