Vjerujemo kako nema osobe u ovoj regiji koja ne zna ko je Dara Bubamara i za veliku karijeru koju je ona napravila. Ono što je poznato kada je ona u pitanju jeste da nas uvijek iznenadi i šokirani nekim svojim izjavama zbog kojih ona često bude predmet šprdnje na internetu i na društvenim mrežama.

Jednom prilikom je ona izjavila kako se ona uopšte ne plaši kako će njen sin Kosta, koji je jedinac biti razmaženo dijete, mada se i ona i njen muž trude da mu ispune svaku njegovu želju.

Što se tiče finansija on je već sada itekao dobro obezbjeđen ona tvrdi kako to na njega ne može loše da utiče.

U jednom intervuju je isto tako rekla da ne vjeruje i da njen sin ne može da bude loš, jer je jako vrijeda i pametan. Istakla je kako on igra fudbal, trenira džudo, te je isto pohavlila da je on jako marljiv u školi i da priča tri jezika i svira klavir.
Ono što je ona istakla, a i moramo da priznamo jeste da kada imate tako ambizicozno dijete ne možete da ne budete ponosni na njega, ali cijelo to hvaljenje je ona uprskala onda kada se dotakla teme obrazovanja.

Ona je tom prilikom rekla kako nje sin ne ide u seljačke škole nego u jednu elitnu privatnu školu koju pohađaju djeca uspješnih ljudi. Isto tako rekla je kako u tim školama nema one seljačke glupe i zavidne djece i da u toj školi njemu djeca govore da znaju ko mu je majka dok u ovim drugim školama ne znaju ni ko je ona.

Kako vi komentarišete ovu njenu izjavu? Jeste da će se ona kasnije pokušati izvući iz svega ovoga gdje će reći da je sve izvučeno iz konteksta al šta da radimo kada joj je jezik brži od pameti.

Preporuke