Danas za vas imamo jednu zanimljivu priču i sigurno će to da interesuje mnoge žene, a pogotovo one koje idu na fitnes ili se bave nekom fizičkom aktivnošću. U današnje vrijeme je dosta toga drugačije i mnogo ljudi vodi više brigu o sovme zdravlju u teretanama, te svojim figurama i zbog toga se može reći da vlasnici teretana i fitnes centara dobro rade u zadnje vrijeme.

Mi za vas imamo jednu priču koja je mnogo puta podijeljena na društvneim mrežama i sve to je zapravo osvanulo na jednom profilu od djevojke koja je imala neprijatno iskustvo.

Ona je počela svoju priču sa time kako je prije par sedmica trenirala u teretani i tako je ona spomenula kako se njoj nikada ništa slično nije dogodilo u tri godine koliko je dolazila na to mjesto. Rekla je da za taj period nije nikoga srela ko bi joj uradio da se ona osjeća neugodno.

“Ja sam sasvim normalno radila svoje vježbe i gledala svoja posla, a sve to je bilo dok meni nije jedan od malih tegova pao na pod i tada je jedan mladić koji se meni učinio fin prišao da bi mi pomogao, pa sam ja to vidjela kao jednu lijepu gestu, ali ipak mi je on sa tom prilikom rekao da se meni vidi šta je ispod majice i da nije uredu da ja tako izazivam muškarce koji vježbaju tada”, rekla je ova djevojka.

Tada je ona spomenula kako je bila zbunjena odmah kada joj je rekao, a onda je spomenula kako nije mogla izdražati bez da neki komentar da na tu njegovu izjavu pa mu je rekla da je bolje da gleda svoja posla i da se vidi u ogledalo jer ima isto što i ja ispod majice.

Advertisement