Mlada Milijana (21) ima bogati ljubavni dosije: Prije Milojka bila sa njegovim sestrićem (60) koji joj je složio dijete, a ona abortirala - Lifesytledom

Mlada Milijana (21) ima bogati ljubavni dosije: Prije Milojka bila sa njegovim sestrićem (60) koji joj je složio dijete, a ona abortirala

U rijaliti Parove je ušla Milijana Bogdanović kao djevojka Milojka Božića koji je stariji od nje 53 godine. Ovdje gnusnim podacima o djevojci iz mjesta Pilatovići nije kraj, jer je sada novo šokantno saznanje isplivalo, da je ona u drugom stranju ostala sa bratom pomenutog starog ljubavnika, a potom je i abortirala.

Upoznajte Parove je emisija gdje su gosti otkrili Milijaninu prošlost.

Prije nego je Milijana ušla u vezu sa Milojkom, bila je sa njegovim rođakom, odnosno sestrićem u vezi koji ima 60 godina, a za njega se pričalo da je napravio dijete Milijani i da je ona abortirala nakon toga.

Milijana je bila sva u čudu kada je to čula, pa je brže bolje demantovala to. Milojko je dodao kako je znao za njihovu vezu, da njega ne zanima to, da je to sada prošlost.

Pilatovica je planinski vrh u južnom dijelu Kopaonika, na sjevernom Kosovu. Visok je 1.703 m i samo nekoliko kilometara sjeverozapadno od vrha Šatorica, koji je visok 1750m. Kosovo je predmet teritorijalnog spora između Republike Kosovo i Republike Srbije. Republika Kosovo je jednostrano proglasila neovisnost 17. veljače 2008. godine, ali Srbija je i dalje tvrdi da je dio vlastitog suverenog teritorija. Dvije vlade počele su normalizirati odnose u 2013., kao dio Briselskog sporazuma. Kosovo je kao neovisna država priznalo 102 od 193 države članice Ujedinjenih naroda. Deset država priznalo je Kosovo samo da bi kasnije povuklo svoje priznanje.

Categories: Najnovije

Leave A Reply