Prije tačno 3 decenije poznati glumac Mima Karadžić kročio je u brak sa kolegicom i glumicom Sunčicom Đurić.  Njih dvoje su se vjenčali  21. novembra 1992. godine, a kum na njihovoj svadbi bio je Žarko Laušević, a uz njega je svjedok na vjenčanju bila i Hajdana Baletić, poznata dramaturkinja. Ipak ovaj brak nije potrajao, i par se veoma brzo razveo, a sam glumac nikako ne voli da se sjeća tog svoga perioda iz života, te veoma često kaže kako on u stvari nikada i nije bio u braku sa Sunčicom. Ona, pak, sa druge strane i nije uspjela da napravi neku karijeru kao glumica, ali, na Mimunu žalost, svadba se bila desila, te je on ipak tada rekao svoje sudbonosno Da, a to su zabilježile i kamere

Pošto postoje i materijalni dokazi, tađašnje sve novine su objavile ekskluzivne fotografije sa vjenčanja, te tako Mima ne može nikako da sakrije da je bio u braku. On je to vjenčanje opisao kao intimni, porodični ručak, te da se nije radilo o raskošnoj svadbi. Vjenčali su se na dan glumčeve kresne slave, a to je Aranđelovdan, i sve to se održalo u Paviljonu ‘’Cvijeta Zuzorić’’.

Matičar je mladencima bio došao na noge, i na taj način im je olakšao cijelo njihovo vjenčanje. Ovo je bio i jedini Mimin brak i kako je rekao, nakon toga mu nije padalo na pamet da staje na ludi kamen. Sa Sunčicom je brak trajao oko dvije godine, a u tom periodu su živjeli i 9 mjeseci u Australiji. Kako je Mima opisao, emocije između njih dvoje su jednostavno bile nestale, te je svako od njih dvoje nakon razvoda nastavio svojim putem i nisu se više oglašavali po tom pitanju.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here