U svijetu se stvarno dešavaju razne stvari koje nas u večini slučajeva nagnaju na razmišljanje.
Kako je došlo do pojave interneta i razvoja istog, ali i razvoja društvenih mreža u svijetu došlo je do mogućnosti gdje mi možemo da vidimo šta se dešava u svijetu u samo nekoliko klikova.

Naime, prije nekoliko dana u svijetu su se krenule dešavati neke veoma neuobičajene stvari.

Prije nekoliko dana je u Rumuniji otkriven još jedan metalni monolit koji je isti kako i onaj koji je prije nekoliko dana pronađen u psutinji u saveznoj državi Juti u Americi.

Kako saznajemo zvaničnici u pokrenuli istragu kako bi utvrdili o čemu se radi, a ovaj neobični objekat je pronađene na brdu Batca Doamnei koji se nalazi na sjeveroistoku Rumunije

Kako nije riječ o nikakvoj montaži svjedoče i razne fotografije i snimci, a sam objekt je visok oko četiri metra i na njemu se nalaze ugravirani krugovi..

O ovom se oglasila i Roksana Josanu koja je predstavnica rumunskog Odjela za kulturu koja je navela kako se još ne zna ko je vlasnik ovog monolita, a pokrenulo se vjerovanje na durštvenim mrežama kako ovi monoliti imaju veze sa vanzemaljica, dok ima onih koji vjeruju kako je u pitanju umjetnički performans.

 

Ono što je posebno zabrinjavajuće u ovom svemu jeste to što je onaj monolit koji je bio u Juti nestao prije nekoliko dana, a vjeruje se kako će i ovaj nestati.

Vaš komentar?