Prije Nove Godine na samo par dana Miljana Kulić nakratko je napustila program Zadruge kako bi napravila pobačaj jer je zatrudnjela sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ušla je u Niš s majkom na putu do bolnice, a ekipa paparaco lova  je pružio prizor koji je šokirao naciju. Što je ona tamo radila, nitko do sada nije vidio da je itko napravio. Miljana je opet pokazala ko je i šta je.

Naime, Miljana to nije mogla podnijeti dok putuje, mislimo na malu nuždu, mi sigurno mislimo na to da je mogla piškiti, pa je vozačica stala da ide u toalet, a ona je učinila svoje potrebe pored kontejnera! Što mislite o njenom ponašanju u javnosti? Kako se osjećate s njezinim činom u centru Niša, i da li je to moralno uopšte?

 
Inače, Miljana Kulić zatrudnila je u Zadruzi 3 s Lazarom Čolićem Zolu, koji je inzistirao da Miljana rodi dijete. Međutim, poslušala se savjeta svoje majke Marije Kulić i učinila je pobačaj, jer nije željele drugo dijete. Ubrzo nakon operacije, Zola je odvukao Miljanu u krevet gdje su imali odnose, zbog čega je Kulićka dobila sepsu.Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola posvađali su se s Markom Dedovićem koji je izjavio da su zadruga i njen dečko snimili neke trenutke u stanu u kojem su živjeli i poslali ga. “Konzumirate nedozvoljene suspstance u stanu s djetetom kojeg ste čuvali”, rekao je Dedović. “Nije važno, lagala sam u novinama”, uzviknula je Miljana. “Imam slike i snimke”, nastavio je Marko. Kakvo je vađe mišljenje o Miljani Kulić?

Preporuke