Doktoricasvima nama dobro poznata Darija Kisić Tepavčić je postala to što jeste trenutno , jer je od samog početka pandemije u našoj zemlji članica kriznog štaba , odnosno onog tijela koje donosi sve ključne odluke , kada se rado o restriktivnim i svim drugim mjerama koje se poduzimaju s ciljem suzbijanaja širenja pandemije kroonavirusom. Upravo je ona bila ta perona koja je na pres konferencijama iznosila podatke i saopštavala ih javnosti.

Osim toga ona je postala poznata zbog svog malo je reći dobrog izgleda , naime ona je jedna veoma zgodna , lijepa i atraktivna žena koja posjeduje sve ne kvalitete i atrubute koji se od jedne žene očekuju. Osim toga ona posjeduje i inteligenciju ili što bi naš narod rekao pamet , i elokvenciju , te je zbog svega toga skupa jedna upečatljiva figura , koja je moćda i uoravo zbog toga svega postala poprilično omražen lik u Srbiji Jer je većina građana nju smatrala glavnom odgovornom za to što sada ive život kakav žive , zatvoreni u svojim domovima sa maksimalnim ograničenjiima , a prava je istina da je ona zapravo samo jedna karika u tom cijelom lancu.A mnogi su ogriješili dušu liječeći svoje frustracije na drušvenim mrežama baš preko nje i njenog imena.
Ova je dama u većini slčajev težila da ne komentariše takve ispade i razne čak i uvrede , na njen vlastiti račun, a sada je i dio novog saziva vlade srbije , gdje je dobila mjesto ministrice.

Međutim mnogi nisu znali da je gosođa Kisić osam mjeseci bila meta jednog manijaka , koji joj je neprekidno slao neugodne , neprijatne i priteće poruke. Koje je ona prije svega pokušava ignorirati , ali su one i dalje pristizale neprekidno , i danonoćno. Istragom se utvrdilo da se radi o muškom licu Simonu Simonoviću , koji zapravo niti ne živi u Srbiji nego u dalekoj Norveškoj, a on ej za par dana i uhapšen kada je sletio na Beogradski aerodrom, sa svojom suprugom i malim djetetom. Iz drćavne bezbijednosti Srbije su smatrali da je on opasnost po misnistricu i njenu sigurnost nakon što su na uvid dobili poruke koje joj je on slao , tako da je nabolje rješenje po njima bilo pravpvremeno hapšenje.
Ovo su samo neke od poruka koje je ovaj muškarac slao doktorici Kisić: ” Zvao me vaš komšija iz Bosne. Molio me da vam prenesem sljedeće: Kaže… neće RNK vakcina od bilećke kobile napraviti beogradsku damu. Ne znam šta to znači, ali učinilo mi se da je to upućeno vama” i “Pa ti i Vulin krenete da ponovo privodite mog brata, pa ja kao objavim snimke o vama. Pa da se zezamo… Pa na primjer ja dođem, pa ti i Vulin kao glumite ministre, pa ja kao objavim snimke sa vama, pa se kao za*ebavamo… Jedva čekam…”.