Milo Đukanović preuzeo je titulu najkontroverznijeg političara na Balkanu od svih koji su tu titulu nosili ranije, pogotovo zato što je on trenutno na udaru svih Srba zbog zakona protiv Srpske pravoslavne crkve, kako se navodi u srbijanskim medijima. Već nekoliko mjeseci traju sukobi i nemiri u Crnoj Gori između Milovih pristalica i onih koji se protive novim zakonima koje on pokušava da uvede. Oko ovoga se na kraju digla velika bura u čitavom regionu, a sve je eskaliralo nakon jučerašnjih izbora, kada se “Milov poraz” slavio širom regije, a najviše u Beogradu, pa čak i Banja Luci.

Ipak, što se tiče Mile, on i dalje obnaša funkciju predsjednika Crne Gore, ali njegova stranka sada gubi većinu u parlamentu, osim ako ne dođe do nekih izmjena u pregovorima. Naime, Milo Đukanović je predsjednik Crne Gore, a ranije je obnašao funkciju premijera ove zemlje. Za njega se kaže da Crnu Goru drži skoro 30 godina, dok je na ovim izborima pokazano kako povjerenje prema njemu polako nestaje. Što se tiče njegovog privatnog života, već 31 godinu je u braku sa Lidijom Đukanović, djevojačko Kuč. Lidija je uz njega bila u svim momentima i uvijek mu je čvrsto držala leđa, a mnogi kažu da je i dan danas jedna od najljepših prvih dama u regionu.

Doista, Lidija se drži odlično za svoje godine i izgleda mnogo bolje od većine mlađih žena, a jučer su se mnogi iznenadili kada su je vidjeli na glasanju. Naime, Lidija je došla u bijeloj haljini A kroja koja je istakla njenu vitku figuru, ali to nije bilo sve što se moglo primjetiti. Naime, ona je na sebi imala i bijelu masku sa crvenim detaljem sa strane, a to je crvena zastava.

Preporuke