Poslije skandala koji se desio kada je glumac Miloš Biković dobio razne optužbe od bivših djevojaka, on je odlučio da se malo odmori od svega i da provede neko vrijeme na luksuznoj destinaciji. Kada gledamo njegove fotke, onda se jasno vidi da njemu društvo pravi jedna misteriozna djevojka koju on ne želi još da predstavi javnosti.

On je objavio jednu fotografiju sa jedne šetnje po danu, a iza njegovih leđa se vidjela još jedna osoba, ali se ništa posebno ne vidi ko je ona. Miloš Biković je na svome profilu na društvenim mrežama podijelio jednu tajanstvenu fotografiu gdje se vidjela ta djevojka koja je svima probudila interesovanje.

Tako je Miloš u jednoj ulici primorskog grada stao kako bi napravio selfi, pa se vidjela tačna od jevojke, ali ipak mnogi su pomislili na to da je on htio da se ona ne vidi u kadru da bi se sigurno potrudio da je izbjegne.

Ko je ta djevojka koja je sa njim otišla na putovanje još uvijek nije poznato, ali je sigurno da bi se uskoro sve to moglo saznati. Ipak, Miloš je sa sada sa velikim razlogom odlučio da daje veoma malo informacija, pa je i tako objavio jednu fotografiju gdje je sjedio na stolici na sredini šume, pa je u rukama imao saksiju sa biljkom.

Kao opis na toj slici je Miloš Biković napisao: “Ja sam sjeo na mjesto ovoj biljci, a inače ona tu sjedi”, pisalo je u objavio koju je zakačio na svoj profil na društvenim mrežama kao što možete vidjeti.

Advertisement