Milojko je umalo doživio srčani kad je vidio šta je Milijana uradila: Slala slike sa medenog mjeseca drugom muškarcu, preblijedio kad je čuo (Foto) - Lifesytledom

Milojko je umalo doživio srčani kad je vidio šta je Milijana uradila: Slala slike sa medenog mjeseca drugom muškarcu, preblijedio kad je čuo (Foto)

Jedan od najpopularnijih parova u našem regionu su Milijana Bogdanović i Milojko Božić. Sve otkako je priča o ovom paru između kojeg je razlika 53 godine obišla naš region, te nakon što su oni bili dio popularnog rijaliti programa „Parovi“, činjenica je da su svi nastavili da pričaju o njima, te da su postali izuzetno aktuelne javne ličnosti. Tako je i njihova svadba bila izuzetno praćen događaj, a svi su se iznenadili i kada im je produkcija rijalitija u kojem su učestvovali na kraju poklonila putovanje u Grčku.

Ako je suditi po utiscima koje su mladenci podijelili kasnije, nakon što su se vratili kući, moglo bi se reći da su zaista uživali. Milijana je u svakom slučaju u mnogo navrata dijelila i slike sa svojim fanovima na društvenim mrežama, a kada su je upitali kome je sve slala te slike, ona se vidno unervozila.

Naime, ona je rekla, kako prenose Novi.ba i Alo.rs da je te slike slala nekom njihovom zajedničkom prijatelju, a u tom trenutku je i Milojko djelovao zbunjen, kao da ni on sam nije imao pojma o čemu Milijana govori. Kasnije se Milijana pokušala izvući da je ipak riječ o njenom prijatelju, te da MIlojko nema potrebe da se brine oko toga.

Izgleda da su nevolje u raju za ovaj par već tu, a ostaje da vidimo koliko dugo će Milojko da trpi ovakvo ponašanje od svoje partnerice, sada već i supruge. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka, kao i uvijek.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply