Miljana Kulić mogla bi se poroditi svaki tren - sad je pokazala i kako je uredila dom za svoje dijete, izgleda nestvarno (Foto) - Lifesytledom

Miljana Kulić mogla bi se poroditi svaki tren – sad je pokazala i kako je uredila dom za svoje dijete, izgleda nestvarno (Foto)

-Ovdje će moja beba da živi za sada i ja i moja porodica. Poslije planiram da se osamostalim i sebi nabavim stan, kao i svom sinu, u kojem ćemo zajedno da živimo on i ja – rekla je Miljana.

Miljana Kulić odlučila je da svima pokaže svoju kuću u Nišu i kako je uredila stan za sebe i svog sina.

Bivša zadrugarka Miljana Kulić odlučila je da vrata svog doma otvori i pokaže pred kamerama kako je u Nišu svoju kuću uredila.

Miljana sitno broji do porođaja i provodi svoje dane u porodičnom domu, a kojeg je po zadnjoj modi opremila.

-Dobro sam, trenutno su u toku pripreme za porođaj. Sad sam u deveti mjesec ušla, pa je moguće da se mogu poroditi svaki dan. Ovdje će moja beba da živi i ja i moja porodica, ali to će biti samo za sada. Poslije se planiram osamostaliti i nabaviti sebi i sinu stan u kojem ćemo da zajedno živimo – rekla je ona.

A, ako vas zanima kako to izgleda njena kuća u Nišu, pogledajte video snimak koji ostavljamo u prilogu ispod – samo trebate premotati na sat i 22 minuta.

Kako vam se dopada njena kuća?

Inače, Miljana Kulić ranije je izjavila da ima posebne zahtjeve ako je žele u drugoj sezoni rijalitija Zadruga, te je poručila producentima da će morati da joj isplate masan honorar, ali i obezbijediti posebnu sobu za njenog sina u koju će ostali zadrugari morati dolazit ako žele vidjeti njenu bebu. Piše se da su producenti pristali, ali još ćemo da vidimo.

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply