Jedna od najkontroverznijih česnica rijaliti emisia na našem podneblju je upravo Miljana Kulić , od trenutka kada je kročila na televiziju nepresušan je izvor kontroverzi , skandala , začetnik brojnih dramatičnih događaja i scena. Bez nje Zadruga ne bi bila to što jeste. U ovoj je sezoni promijenila nekoliko partnera , sa kojiima je bila u vezi manje ili više stabilnoj, ali su sve te veze završile neslavno , na njeu žalost. Ona i dalje jako treba pažnju suprotnog pola.

 

Tako je danas nakon scene koj je priredila Tara Simov , Miljana tražila od Kristijana Golubovića , koji je jedan od rijetkih učesnika koji je sa MIljanom ostao u dobrim , prijatejskim odnosima , da je izmasira. Naime masaža joj je trebala jer boli stomak , tačnije Milajna je Kristijanu rekla da je boli dole. On je kroz polu-šalu a polu ozbiljno upitao da li je sigurna da je boli dole , na šta je ona odgovorila da jeste , a onda ju je on upitao da možda nije trudna.

MIljana se nasmijala i rekla da ako išta zna , zan da nije trudna jer dugo nije imala odnose , a da je dole stomak boli upravo zbog toga , što suviše dugo nije imala odnose ni sa kim.  Uvijek kontroverzna Miljana KUluć je tako ponovo uprkos cijeloj drami sa Nenadom Aleksićem , Ša i Tarom Simov uspjela da skrene pažnju na sebe , barem na trenutak. Podjsetimo se da se odvila prava drama između Tare i Ša ,jer Tara tvrdi da je u drugom stanju ostala nakon odnosa sa reperom , a on to sve odlčno negira , ali će test na trudnoću otkriti istinu o svemu.