Inače, Žabac je ušao u žestok sukob sa Milijaninim suprugom Milojkom Božićem.

Nemanja Stamatović Žabac prišao je vratima vile Parova i pričekao da dođe cvijeće za Milijanu. Ona je mislila da je to još jedna prosidba, pa se pred svima posve zbunila.

-Ma bre nema šanse! Sklanjaj se! Prihvatit ću cvijeće, ali neću prsten – govorila je ona na sav glas, ali je Žabac samo htio iznenaditi je buketom. Inače, on se žestoko sukobio sa njenim suprugom Milojkom, koji je ogorčen jer je stupio u brak sa Milijanom.

-Meni Milijana dođe i reče da joj je Milojko obećao prepisati kuću ako mene ostavi. Alo, kuća ti je u Pilatovićima, a ne na Dedinju! Da li si ti lud – vikao je Žabac. -Ma smirit ću te ko bubu. Vidjet ćeš! Bit ćeš kornjača, a ne žabac. Ona je bolesna u glavu – uzvratio je Milojko.

-Vi dolazite Milojku, a ja šetam po njegovoj kući u bademantilu – provocirao je Žabac. -Upamti šta ti govorim, doći će ti glave – upozorio ga je Milojko.

Već je dovoljno interesantno što se Milijana odmah nakon udaje za Milojka i medenog mjeseca, okrenula drugom muškarcu, pa nema sumnje da će biti interesantno gledati i kako će se dalje situacija razvijati.

Preporuke
Loading..