Milijana i Požgaj u vreloj akciji koja će se pamtiti: On joj zavukao ruke ispod, a potom je uslijedilo nešto što su svi čekali vidjeti (video) - Lifesytledom

Milijana i Požgaj u vreloj akciji koja će se pamtiti: On joj zavukao ruke ispod, a potom je uslijedilo nešto što su svi čekali vidjeti (video)

MILOJKO BOŽIĆ I MILIJANA BOGDANOVIĆ SU UČESNICI RIJALITIJA pAROVI I ONI SU OGROMNU PAŽNJU PRIVUKLI SVOJOM POJAVOM U RIJALITIJU. GLAVNI PROBLEM NJIHOVE VEZE JE TAJ ŠTO JE MILOJKO OD MILIJANE STARIJI VIŠE OD POLA VIJEKA OD MILIJANE, ON IMA 74 GODINE, A ONA 21 SAMO.

U rijaliti su ušli njih dvoje kao par i tako su ogromnu pažnju privukli na sebe, svi su očekivali da će vidjeti jednu vrelu akciju kod njih dvoje, a to se dogodilo, ali ne među njima. Milijana se počela sa Požgaj ALeksandrom zbližavati, jako je prisna s njom a može se reći čak da je i intimna donekle.

Sada su njih dvoje odlučili javnosti neke scene pokazati, pokazali su svoje niske strasti. Požgaj nije mogao odoljeti Milijani, zavukao joj je ruku u međunožje i tako po intimnim dijelovima dirao. Čini se da je Milijani ovo prijalo, sama se prepustila njegovim dodirima.

POGLEDATI OVDJE

Inače, nedavno se Milojko posvađao sa Milijanom, pa joj je u jednom trenu i opalio šamarčinu, njoj nije bilo dobro, a on je otišao u drugu sobu da se smiri. Posvađao se i sa Aleksandrom Požgajem, ali sve se završilo samo na verbalnom okršaju. Milojko je izuzetno ljubomoran i ne može da gleda ono što mu radi Milijana

Categories: Najnovije

Leave A Reply