Milijana će izgubiti razum, ova žena je potegla čak iz Francuske da zavede Milojka: Tek sada slijedi apsolutni haos - Lifesytledom

Milijana će izgubiti razum, ova žena je potegla čak iz Francuske da zavede Milojka: Tek sada slijedi apsolutni haos

DEFINITIVNO SE ZAKUHAVAJU STVARI U SUPER POZNATOM RIJALITIJU PAROVI. LJUBAVNI TROUGAO MILIJANA-ALEKSANDAR-MILOJKO SE PO SVEMU SUDEĆI POLAKO RASPADA, I TU DOLAZI DO NEKIH SASVIM NOVIH MOMENATA U CIJELOJ PRIČI. LJUBAVNE IGRICE SU TRAJALE PROTEKLIH MJESEC DANA, A NAJGORE U CIJELOJ PRIČI SU PROLAZILI POŽGAJ A NAKON TOGA I MILOJKO. STARAC JE TO SVE JAKO TEŠKO PODNOSIO, I BILO MU JE U JEDNOM TRENUTKU UGROŽENO ČAK I ZDRAVLJE. 

Milijana i pored toga što se poigrava na dvije strane, i sa Aleksandrom i sa Milojkom, ne može sakriti svoju najgoru karakteristiku a to je ljubomora. Od nje se jednostavno ne može oteti, i svako malo pokazuje tu svoju osobinu, sa kojom se očigledno ne može izboriti ni na jedan mogući način.

Sada za to ima i više nego valjan razlog, jer se u samom rijalitiju pojavila jedna druga gospođa koja je spazila Milojka, i njoj to nikako nije milo niti drago. Stanimirka Marković se pojavila, a kada su je pitali zašto je baš došla iz Pariza, ona je odgovorila da je specijalno došla da bi samo upoznala Milojka. 0-1000x0

Upoznajte parove su dobili jednu sasvim novu dimenziju, a mlada Milijana bi tek sada mogla imati posla sa njom, jer je po godinama puno bliža Milojku, nego ona sama. Kako će reagovati Milojko na ove sasvim otvorene simpatije od jedne druge žene, ostaje nam da vidimo.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply