Pjevačica Milica Todorović je rekla da ju je pjevač Sloba Radanović zavo da oni snime duet, ali ipak da mu se nije javila, pored toga što je to obećala da će uraditi.

“Mene je Sloba Radanović zvao kako bi mi snimili za njegov album duetsku pjesmu, ali ipak ja sam u to vrijeme bila na putu za Egipat i rekla sam da ću da mu se javim, ali sam bila zaboravila na to, pa sam vidjela da je on čak izbacio album pa eto nismo uspjeli da to odradimo zajedno”, rekla je pjevačica.

Poslije velike pauze od više od godinu dana je Milica kao mnoge njene kolege počela da nastupa. Ona je rekla da se narod uželio veselja i muzike, te provoda i tako će ona da pjeva da ih razveseli.

U skorije vrijeme se Milica Todorović vratila sa mora, gdje je ona provela sedam dana u Egiptu u ženskom društvu. Priznala je i sama da su joj se Egipćani nabacivali i malo se udvarali, ali da je sve to bilo pristojno.

Sve od kako je ona prekinula vezu koju je imala sa Petrom SStrugarom, ona je sama i rekla je da joj upravo takav status najviše odgovaraju. Jednom prilikom je rekla da je stalno drugi ljudi pitaju da li ona ima dečka i zbog čega nema, dok ona na to odgovara da je kod nje sve stvar sudbine i da joj sada malo godi da ona bude sama sa sobom pa da će biti vremena za veze i za nove ljubavi.