Pjevačica Milica Todorović je poznata srpskoj javnosti , ali i regionu kao jedna topla i nasmijana osoba koja plijeni pažnju , primarno svojom harizmom. A osim toga njen stas i glas svakako nisu zanemarivi. Važi za jednu od trenutno najpopularnijih pjevačica na estradi , ali i najpoželjnijih. Trenutno su posebno popularni njeni snimci na tik toku , ali i na drugim društvenim mrežama poput instagrama ima veliki broj pratioca.Ona je ponikla iz jednog od prvih serijala Zvezda Granda , kada je bila u konkurenciji sa Topalkom , Milicom Pavlović ,Radom Manojlović , Milanom Stankovićem i brojim drugim pjevačima . Za tu generaciju možemo reći da je zlatna generacija , jer su mnogi od njih danas establirana imena na sceni. i čak jedni od najpopularnijij srpskih pjevača.

 

 

Nedavno se našla u živi jvnosti i bila top tema svih razgovora , kada je objavila video snimak na kome pleše uz latino muziku vješto uvijajući kukovima je rasplamsala maštu svih muškaraca , a na sebi je imala samo brushalter , što je svakako doprjenijelo popularosti tog snimka. Milica ima svoj šarm koji je neponovljiv , ali ne krije ni svoje obline, a svakako to doprinosi njenoj popularnosti.

 

Međutim ovog puta se ne radi ni o čmu sličnom , radi se naime o profesionalnim fotogarfijama koje je milica ojavila na svom profilu. Mnogi su bili oduševljeni i ispod fotografije se na instagramu nižu samo riječi hvale , kako nikada nije izgledala bolje. Mi se svakako slažemo. U prilogu pogledajte tu fotografiju i dajte nam svoje mišljenje. Ova miljenica javnosti svakako zaslužuje pohvale u svakom smislu jer je ostala dosljedna sebi i nije dozvolila da je godine , novac ili slava promijene.