Pevač i bivši član “Zvezde Granda” Milan Stanković nedavno je prisustvovao predavanju u manastiru u Nevesinji.Na fotografijama koje su se pojavile na stranici Centra za kulturu “Nebojša Glogovac” pevač je prikazan u prisustvu brojnih vernika i sveštenstva.

Stanković je sjedio u prvom redu u crnom. Imao je dugu kosu i bradu.Podsjećamo, pjevač Milan Stanković se posljednjih godina povukao iz javnog života kako bi se posvetio vjeri.Otkako je počeo da se oblači konzervativnije i da izgleda religioznije, ljudi su nagađali da je postao monah ili planira da to postane. Vjera mu je postala jako važna, a na svom Instagramu dijeli samo stvari za koje smatra da su vrijedne da ih podijeli sa javnošću.

Inače Milan Stanković je srpski pop-folk pevač koji je popularnost stekao nakon gostovanja u rijalitiju Zvezde Granda 2007. godine. Izabran je da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije 2010. sa pesmom Gorana Bregovića „Ovo je Balkan“. Pjesma je pobijedila, dobivši ukupno 58.428 glasova gledalaca.U srpskoj TV emisiji Zvezde Granda bio je jedan od favorita za pobedu, ali je njegov kolega Dušan Svilar na kraju pobedio na takmičenju. U emisiji je izvodio razne pop i rok pjesme, uključujući i one u originalnoj izvedbi Zdravka Čolića i Željka Samardžića. Posebnu popularnost stekao je izvođenjem pjesme Zdravka Čolića “Krasiva”. Njegov zaštitni znak je njegova jedinstvena frizura.

Njegovi singlovi su se 2007. godine pojavili na kompilaciji Zvezda Granda (štampano 100.000 primeraka). Godine 2009. izašao je njegov debi album Solo, koji je prodat u 50.000 primjeraka.Trenutno priprema svoj drugi studijski album, a 2015. godine objavio je nekoliko singlova koji su bili vrlo uspješn

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here