I danas smo uz svijet rijaliti programa, a o čemu bi mi govorili nego o Zdrugi koja je itekako gledana na ovim prostorima. Sinoć je opet bilo burno u Imginarijumu io prštalo je na sve strane. Gledaoci su zadovoljno trljali ruke. Gledajući naslov, vrlo dobro se zna ko je bio u glavnim ulogama, više nego očito. Mensur je postao voajer: Gledao je Minu kako se tušira, a onda ju je uspio uvući u tuš, pa je započela velika akcija. Pitate se o kakvoj se uopšte akciji ovdje radi? Zaboravili smo napisati, upozorenje 18+. 

Dok se Mina Vrbaški kupala, pridružio joj se njen dečko Mensur Ajdarpašić. U početku ju je samo promatrao, pa je ušao pod tuš. Jednostavno nije više mogao da čeka, jer je majka priroda jednostavno ga pozvala. Mensur Ajdarpašić otišao je u vanjsku kupaonicu provjeriti što njegova djevojka Mina Vrbaški radi toliko dugo. Kada ju je vidio, jednostavno je podivljala. 

Ajdarpašić je špijunirao Minu dok se tuširala, kroz staklo za tuširanje, a zatim uživala u njegovom odrazu u ogledalu. Palilo ih je ovo, to je i više nego očigledno.
Nakon nekog vremena, Mansur, samoprozvani voajer uspio je pronaći taktiku za ulazak u Minin tuš, gdje su i dalje uživali u svojim strastima.

Mina se u potpunosti predale Mensurovim vještinama, pa je tuširanje dobilo neki sasvim neki drugi i novi oblik. Šta vi mislite o odnosu Mine i Mensura? Mislite li da možda malo pretjeruju? Da li je ovo fejk ili stvarno da se dešava? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

Preporuke