Noćas ćemo ponovo pričati i pisati o promjenama koje je sa soom donijela ova pandemija , koja je svakome okrenula život naglavačke i učinila da nam normalne stvari postanu ono što ranije nismo sanjali ni u najluđim snovima.

Posebno se zdravstvenim radnicima život promijenio iz korijena , mnogi od njih su bili apsolutno ograničeni sa svojim životima , nisu bili u mogušnosti da budu sa svojim porodicama , svojim voljenim , te se njihov život nerijeto svodio samo na boravak u bolnici , rad sa pacjentima i spavanje kod kuće ako i toliko , a socijalnog žvota skoro i da nije bilo , a o privatnosti na radnom mjest nije moglo biti ni pomena , jer je osnv za sve postupke bila dobrobit pacijenata , kao sto je i sada.Bolnički su se kapaciteti popunjavali veoma brzo , ljekari i sestre su bili primorani da dane i noći provode u bolnicama , a sobzirom na to da je među bolničkim osobljem veliki broj parova nerijetko su bračne dužnosti ispunjavali na poslu , takoreći snalazili su se.

To je jedna medicinska sestra u Rio de Ženeiru pokušala okrenuti u svoju orist , to jeste ucjenom se pokušala okoristiti , snimajući jedan par ljekara kako imaju odnose u nonoj smjeni. Ona je naime posegnula za tim ruzjem jer nikako nije uspjevala da krene stepenicu dalje u svojoj karijeri. Međutim njen potez je bio taj da je nadzorne kamere spojila na svoj telefon , što je uprava otkrila i ona je zbog toga dobila suspenziju pa joj se njen plan obio o glavu i to žestoko.