Matori perverznjak se uzbudio - Milijanu dirao po butinama pred svima, a potom otišao korak dalje - ukućani bez riječi ostali, nakon toga život im se zgadio - Lifesytledom

Matori perverznjak se uzbudio – Milijanu dirao po butinama pred svima, a potom otišao korak dalje – ukućani bez riječi ostali, nakon toga život im se zgadio

U REGIJI, PAROVI I ZADRUGA SU JEDINI GLEDANI RIJALITI PROGRAMI. MILOJKO I MILIJANA SU UNUTRA, GLEDATELJI NE PRESTAJU DA KOMENTARIŠU, BEZ DAHA IH OSTAVE SA SVOJIM PONAŠANJEM.

U tome prednjači i Milijana sa svojim beskrupuloznim ponašanjem, konstantnim očijukanjem, totalno joj je nestao onaj početni stid sa početka rijalitija.

Pretpostavljamo, MIlijana je htjela zamazati oči svima, Milojke je bio potpuno van sebe zbog njenog očijakunja sa Požgaj Aleksandrom.

Mazili su se i dodirivali, u jednom trenutku, Milojko je na svoju mladu i prelijepu djevojku navalio, on je nju bez prestanka počeo ljubiti, bez obzira što su ih preneraženo gledali i čudili se svi, njegov jezik došao je do grla skoro, a Milijana se opustila totalno, po svemu sudeći, ona je u cijeloj ovoj situaciji uživala koju vi baš ovdje možete vidjeti.

Ukućanima se život zgadio kada su ovo vidjeli, da li se i vama zgadio život? Matori perverznjak ima 74 godine, a Milijana samo 21 godinu, čak 53 godine je razlika među njima, ko bi rekao da će ovako mlada i lijepa djevojka da bude sa stariim čovjekom koji može deda da joj bude po godinama, a oni su partneri, ,spremni su i da se vjenčaju kad izađu iz rijalitija, ovo je fuj, bolesno.

Categories: Najnovije

Leave A Reply