Mnogi ljudi su bili privučeni Marku Brajanu jer je odlučio da živi svoj život na svoj način, ne brinući se o mišljenju drugih.Mark Brian je mašinski inženjer iz Njemačke kojem je dosadila tradicionalna muška odjeća. Zbog toga je odlučio da promijeni stil i krene na štikle i suknje. Još 2015. godine otkrio je svoj novi stil i od tada se više nije vratio tradicionalnoj odjeći.

Mark je ponosan na svoj “hibridni” stil, koji uključuje nošenje visokih potpetica na fudbalskom terenu, jer je i strastveni igrač i trener. On smatra da je to jedino mjesto gdje ne nosi štikle, jer one nisu neophodne za igranje fudbala.

Mark, porijeklom iz Dallasa u Teksasu, a živi u Kreilsheimu u Njemačkoj, je strejt. Njegova supruga podržava njegov stil pomažući mu da bira odjeću tokom njihovih vikend-šoping putovanja. Otac troje djece rekao je da mu je nakon 20 godina u kancelariji dosadilo nošenje odijela i kravate i želio je da se izrazi na drugačiji način, praveći razliku između smisla za odijevanje i seksualnosti.- Vidim odeću kao bespolnu i volim slobodu koju dobijam, time što mogu da nosim i mušku i žensku odeću – rekao je Mark koji je ujedno i mašinski inžinjer.

Objasnio je da je svoj lični stil počeo da razvija kada je počeo da kupuje sa suprugom. Predložila je da pogledaju haljine i suknje.- I evo, posle 20 godina nošenja odela i kravate, postalo mi je dosadno. U junu 2015. prvo sam počeo da nosim visoke potpetice sa odelima za pantalone i to je bio trenutak posle koga se nikada nisam vratio na staro – rekao je Mark.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here