U ovome tekstu ćemo opet o nekim poznatim ličnostima sa javne scene Srbije, a sada je riječ o jednom poznatom rijaliti paru koji već godinama svojom pojavom i postupcima intrigira javnost. Radi se o Luni Đogani i njenom suprugu Marku Miljkoviću koji su postali poznati svojim učešćem u rijalitiju Zadruga. Luna je u prvoj sezoni i rasturila jedan brak, a u jednoj od sezona je bila i pobjednica sa etiketom najpopularnije ljubavnice. Tokom te sezone u kojoj je Luna pobijedila, Ona i Marko su krenuli svoju emotivnu vezu, koja je na kraju završila i brakom kojeg su krunisali rođenjem kćerke

Nakon toga oni su otvorili svoj kanal na Youtubu te su počeli da snimaju stvari iz svoga života, te danas imaju dva kanala na kojima veoma dobro zarađuju. Ovih dana su započeli i novi projekat kojeg su nazvali Siktermanija, a tokom toga projekta imaju namjeru da objave 31 snimak, svakoga dana u mjesecu.

Drugi snimak po redu je bio taj na kojem je luna odgovarala na neka leksikonska pitanja, a na samome početku je izjavila nešto što je iznenadilo sve njene fanove:”  Marka nećete vidjeti, zato što više ne želi da se snima. Prosto, odlučio je da odustane od toga, ne ide mu. Kaže da se ne slika lijepo, neće da bude na Sikter tjubu, tako da, od sad ćete samo gledati mene i Miju” – izjavila je Đoganijeva, da bi ubrzo dodala: ”  Šalim se, nemoj to da radimo, da sekiramo ljude, da dobivaju napade” – dodala je ubrzo ona, a Marko se pojavio. –’‘ Ništa ne brinite, Marko će i dalje da vam zagorčava život” – ubacio se Miljković u snimak i otkrio da je to samo u ovom snimku, a da ćemo ga već u sljedećem opet vidjeti.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here