Poznato je da se naš poznati tekstopisac, tvorac najvećeg broja hitova, Marina Tucaković, već nekoliko godina bori sa veoma opakom bolešću, ali iako joj nije lako, ona pokušava da održi veseo duh, a u vezi cijele svoje situacije je novinarima otkrila i ove stvari: “U posljednje vrijeme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osjećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Vjerujem da svaki organizam drugačije reaguje na lijekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlječenjima, a ja nažalost nisam nešto pretjerano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale”

Osim toga Marina je novinarima ispričala i jednu svoju tajnu kada je njeno liječenje u pitanju, te je rekla i ovo: “Osjetila sam da se bolje osjećam tek kada samo počela da koristim biljku koja se zove Moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomiješa sa kozjom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mlijeka. To je jako zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mješavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mješavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali djeluje”

N akraju je i istakla da su joj njena porodica, kao i njeni prijatelji najveća podrška u svemu i da su oni ti koji je drže na površini i ne daju da klone duhom, i svaki puta kada je uhvati neka kriza oni je dižu iz pepela, te je na kraju rekla i ovo: ”U posljednje vreme se ne osjećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji”