Već smo svi mogli da čitamo u medijima o emotivnom statusu Darka Lazića, a tačnije o njegovoj vezi koju je imao sa bivšom vjerenicom Marinom Gagić sa kojom on ima sina koji se zove Aleksej i koji je do prije nekoliko dana proslavio svoj drugi rođendan.

Darko i Marina su imali turbulentnu vezu, dok je sve to javnost mogla pratiti i oni se nisu trudili da sve to sakrivaju šta se dešava između njih. Sada mediji spominju novu djevojku od Darka i da je to pjevačica u usponu koja se zove Barbara Bobak, dok sve to nije baš htjela komentarisati njegova bivša zaručnica.

Izašle su i neke priče kako je Marina govorila u medijima neke stvari i pokušavala vratiti Darka sebi, ali više ne zna šta je istina u svemu tome. Marina je zapravo bila ta koja je stavila tačku na njihov odnos, a ona je rekla da se ne bi pokušava pomiriti sa njim poslije svega toga.

Isto tako je rekla da ona neće braniti da on viđa svoje dijete, ali da će ići na sud sa njim jer se svašta izdešavalo između njih pa je najbolje rješenje da sud riješi starateljstvo nad njihovim sinom.

Isto tako je rekla Marina da je ona često u kontaktu sa Darkom i da ih oboje interesuje ono što je najbolje za njihvoog sina, a da ona također misli da se Darko nada nekom pomirenju, ali da neće biti ništa od toga jer je ona bila ta koja je stavila tačku na njihov odnos.

Advertisement