Marilyin Monroe ga je obožavala: Kupaći kostim koji podiže grudi, skriva stomak i sužava struk - zaboravili smo ga, a sad je veliki hit ove sezone (Foto) - Lifesytledom

Marilyin Monroe ga je obožavala: Kupaći kostim koji podiže grudi, skriva stomak i sužava struk – zaboravili smo ga, a sad je veliki hit ove sezone (Foto)

U vrijeme kad su poželjne bile bujne ženske obline i obožavane, žene su znale dobro kako da ih istaknu i svoju figuru učine još ženstvenijom. Danas se pomalo kupaći kostimi 50-ih godina iz prošlog vijeka čine konzervativnima, ali su i dalje itekako popularni zato što su svevremenski kad je riječ o skrivanju malih nedostataka.

Podižu stražnjicu i grudi, skrivaju trbuščić, izdužuju noge i sužavaju struk – sve što ženskoj liniji laska. Ključno obilježje ovakvih modela bikinija je visok struk koji skroz do pupka ide, dok mu je gornji dio nalik na skraćeni korzet, a može i da bude grudnjak velikih naboranih košarica kakve su prije poznate pin-up djevojke nosile poput Marilyn Monroe, Betty Grable, Jayne Mansfield i Ave Gardner.

Danas se uz različite gornje dijelove kombinuju gaćice visokog struka, preko bikini-trokutića, klasičnog podstavljenog grudnjaka i banana-kupaćeg kostima bez naramenica. Stoga smo bili ovaj put u potrazi za najinteresantnijim donjim dijelovima koji odlično skrivaju stomak i ističu žensku figuru, te se kombinuju odlično s bilo kojim gornjim modelom.

1.Cvjetni dezen

Cvijeće s raznim elementima kao što su točkice, prugice ili zvjezdice kao motiv, u modu se neprestano vraća, a izvrsno je i kod prikrivanja nedostataka na tijelu. Sad kad ste u gaćicama visokog struka sakrili svoj stomačić, time ćete dodatno da odvratite pažnju od nepoželjnog šlaufa.

2.Prugice

Modni stručnjaci kažu da pri odabiru prugica na odjevnim komadima treba biti oprezan da ne bismo stvorili neželjeni efekat. Našu figuru mogu proširiti deblje vodoravne prugice, ali one sitnije kao što su primjerice, na gaćicama visokog struka, pomalo stvaraju hipnotizirajući privid koji odvlači pažnju od neravnina na predjelu stomaka. Baš svako ljeto je poželjan svevremenski mornarski uzorak.

Loading..

Categories: Najnovije,Zanimljivosti

Leave A Reply