Marija Šerifović sve ostavila i otišla u Sarajevo da se upozna sa njom: Odmah je znala da se radi o nekome posebnom, a samo je jedan detalj bio važan da spakuje kofere i da krene put Bosne (FOTO) - Lifesytledom

Marija Šerifović sve ostavila i otišla u Sarajevo da se upozna sa njom: Odmah je znala da se radi o nekome posebnom, a samo je jedan detalj bio važan da spakuje kofere i da krene put Bosne (FOTO)

Ovih je dana do poznate pop pjevačice Marije šerifović došla informacija da izvjesna Azra Dedić ima veliku i neopisivu želju da je upozna, i da joj je to čak i jedina želja koju ima, a Marija kada je otkrila ko je ta Azra i o kakvoj se osobi tu radi je odložila sve svoje obaveze koje je imala te je istoga trena otputovala u Sarajevo na susret sa Azrom, a sve je objasnila i na Instagramu svojim riječima

“Čula sam da postoji djevojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao superheroja. Svi znamo da sam ja dijete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu – radi se o djevojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenica da mene želi da vidi evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast”, – rekla je u svome Instagram statusu Marija, ali tu nije stala već se još malo nadovezala na svoje riječi:

“Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspješnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega – ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve superheroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negdje zahvaljujući njima intonirala himna vaše – naše države. Što se mene lično tiče, od danas pa na dalje, Azra, imaš prijatelja do kraja života”, istakla je pjevačica uz veoma lijepu zajedničku fotografiju sa Azrom koja je kada je vidjela Mariju na press konferenciji povodom njene medalje dočekala pjevačicu sa riječima ”Đe si Marija, care”

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz,Zanimljivosti

Leave A Reply