Samo jedan dan od kako je u javnost izašla informacija kako Jelena Karleuša više nije dio tima Zvezda Granda i ovoga takmičenja, te da će njena zamjena bude Ceca Ražnatović, povodom toga se oglasila i pjevačica Marija Šerifović. Moglo se primijetiti da ona niej komentarisala ništa oko dolaska Cece Ražnatović, ali ipak odlazak od Karleuše jeste komentarisala.

Marija Šerifović je bila vidno tužna zbog činjenice da Jelena Karleuša neće više biti dio tima, pa je ona objavila njihove dvije zajedničke fotografije i to je bilo sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Ona je uz te nježne fotke objavila samo šest riječi, a opis te fotke je glasio: “Možda nas spoji predstava nova, ponovo…”, bile su riječi od Marije, dok joj je nakon toga i Karleuša odgovorila pa u komentaru stavila srce.

Jelena Karleuša nije ništa posebno pričala o ovoj cijeloj situaciji, ali se i poslije obraćanja produkcije javnosti Karleuša obratila i rekla da je ona napustila Zvezde Granda zbog toga što je vrijeme da se ona pred novi album povuče iz takmičenja i da se posveti tome.

Isto tako je ona rekla da je prvo tu odluku donijela da bi se ona mogla da maksimalno posveti izlasku, ali i promociji toga novog albuma koji će da dođe uskoro.

Ona je rekla da je prije toga bilo pokušaja da nađe način i uslove kako bi nastavila sa snimanjem, ali se nisu uspjeli dogovoriti i svima je poručila sreću da nastave dalje sa radom, dok je uz svoje obraćanje javnosti ona priložila dokaz o datumu prekida saradnje.

Advertisement