Marija Šerifović je zaljubljena, ovo je jedini momak kojeg je pjevačica javnosti predstavila! - Lifesytledom

Marija Šerifović je zaljubljena, ovo je jedini momak kojeg je pjevačica javnosti predstavila!

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevaca Marija Serifovic, svoju privatnost  krije od javnosti. Jednom je samo pokazala koliko je sretna u vezi, a to je bilo davne 2008 godine. Tada je bila u vezi sa crnogorskim pjevacem Slavkom Kalezicem i svoju srecu podijelila je na drustvenim mrezama.

Njihove zajednicke fotografije pokazale su koliko je pjevacica bila zaljubljena. Njen bivsi momak je iz Crne Gore, a studirao je na Akademiji izvedbenih umjetnosti u Cetinju. Kasnije je pstao clan ansabla Crnogorskog narodnog kazalista. Pokazao se kao dobar glumac, nastupajuci u kazalistu i filmovima.

Ucestvovao je na mnogim dogadajima vezanim za muziku ali i na evropskim pride emisijama u Tel Avivu, Stokholmu, Londonu i Madridu. Sto se tice promotivne sezone za Eurosong 2018, Slavko je imao cast da nastupi na obje australske partije u Sydneju i Melbourneu.

Bio je to prvi umjetnik iz jednog takmicenja koji ce ucestvovati na ovim dogadajima. Svoju drzavu Crnu Goru predstavio je na euroviziji 2017 s pjesmom Space.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply