Skoro je bila godina dana otkako se pojavila pandemija korona virusa i kako se pojavio prvi slučaj zaražene osobe korona virusom u Wuhanu u Kini, i niko tada nije ni slutio da će da dođe do ovoga, te da će desiti to da se virus proširi toliko brzinom i da izazove ovo sve u svijetu.

Ono što nam je sve prije toga bilo normalno, a tu mislimo na razna druženja, koncerte, dolaske na odmore i druge stvari, sada je postalo drugačije i sada se ništa od toga ene može.

Ono što ejsito primejtnojetse da je korona virus sve nas nekako stavio u istu ravan tako da nije pitanje da li ste bogati ili ne jednostavno on je tu.

Pored krize koju ej uzrokovala u zdravstvu korona virus je uticala i na situacije u ekonomiji, gdje su milioni ljudi ostali bez posla i niko ne može da da tačan sud o tome kakve će posljedice ovo sve da ima na nas,

Skoro da su pogođene sve oblasti, a najviše od svih ugrožene su ugostiteljstvo turizam al i estrada, koje je do pojave pandemije u većini slučajeva živjela od koncerata i nastupa.

Već smo imali priliku da čujemo kako su neki pjevači i pjevačice oglašavali o tome kako su u problemu i da im država treba pomoći, ali u većini slučajevi njihovi istupi su nailazili na bijes građana koji godinama jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Jedna pjevačica koja se isto tako nalazi u pauzi je i Marija Šerifović, a ona je sada aktivna kao član žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda i vrlo je aktivna na svojim društvenim mrežama gdje ona ima preko 200 hiljada pratilaca, a ovdje govorimo o instagramu.

Ona je tamo nedavno obavjestila svoje pratiteljedkako se ona neće šišati sve do koncerta, a isto tako izjavila je jednu stvar koja je zainteresovala sve njen pratitelje,
Naime, ona je snimila jedan video u kojem ona otvoreno prijetila svojoj majci koja živi u Kragujevcu, a razlog toga jeste da je ona vidjela kako u bolnici u Kragjevcu nema mejsta za kovid pacijente i da je situacija alarmantna, pa je zbog toga rekla kako se njena mama ne smije kretati.,
Ona joj je bukvalno rekla:

”Mama, prijetim ti javno, pozovi policiju ako hoćeš, al budeš li izašla iz kuće, zapaliću te”.

Vaš komentar*?

Preporuke