U selu Odevce na Kosovu nadomak makedonije , gdje živi tek skoro osamdeet Srba , živi mala djevojčica Dunja koja ima tek tri godine, živ sa bratom i ocem. U selu je jako malo ljudi , a djece još manje , međutim niko se ne žali. Situacije ove djčce je jako teška , naime oni žive u preuređenoj štali u čijem nastavku se nalaze krave. Njih dvoje posjeduju samo tri igračke , mal oštećenu gumenu lutku , plastični pištolj i polomljeni obruč od koša. Međtim ova djeca se ne žale i uživaju u svome djetinjstvu a njihove su želje skromne.

 

.

O njima se brine otac koji je fizički radnik , i jednom je prilikom na poslu imao nesreću zbog koje je ostao bez dva prsta i palca na jednoj ruci , međutim to ga ne sprječava da radi najbolje što umije i zna kakao bi priskrbio svojoj porodici sredstva za život.On se sada bavi poljoprivredom, ali je veliki problem što nema nikakvu mehanizacju , nego sve radi na starinski način ručno. To ga dosta usporava i čini manje profitabilnim. Međutim on ne odustaje , jer ne želi da djeca budu gladna.

 

 

Naime on je ispričao kako su se djeca rodila i othranila u preuređenoj štali koja jedva da ima nešto više od tri kvadrata. On je počeo praviti kuću međutim zbog finansijskih problema nikada nije uspio da je završi i sam kostr stoji. Želja ove dječice je smao da imaju svoje i normalno kupatilo sa toplom vodom tušem i kadom, da se mogu okupati kako treba , jer se sada kupaju u koritu i iz lonca. Kako skromno ta mala srca Žele. Dok njihovi vrnjaci iaju tablete , ajfone , nasjkuplju odjeću , patike i brda igrački , a opet su nezadovoljni, njih dvoje su sretni sa svoje tri igračke i u tri kvadrata štale. A žele samo kupatlo da mogu uživati u kupanju. Diljem Srbije su pokrenute akcije da se pomogne ovog porodici i nadamo se da će uskoro useliti u svoju kući.