Ova žena po imenu Janet i koja dolazi iz Utaha se spremala za vjenčanje od svoga sina, a tako je za takvu priliku ona htjela da promijeni i svoj izgled, pa je tako otišla kod Chrisopher Hopkinsa koji je za čitavu njenu transformaciju bio zaslužan.

Janet je zapravo bila u teškom stanju već neko vrijeme i to zbog gubitka supruga, ali joj je ova transformacija zaista bilo nešto što joj je izmamilo osmijeh na lice i učinilo da se osjeća bolje.

Kada se pogledala i sama u ogledalo poslije ove transformacije, ona je i sama ostala u šoku, a sigurni smo da ćete vi također da se iznenadite kada je vidite.

Ona je u videu rekla kako se njen sin treba oženiti i da je ona zbog toga mnogo uzbuđena, pogotovo jer je njegova djevojka veoma odlična i rekla je da zbog toga i ona sama hoće da izgleda najbolje što može za tu priliku.

Janet je pričala također kako se njen suprug razbolio, a da je ona tada brinula o njemu, pa kada je on napustio ovaj svijet, onda je bila mnogo tužna i da se uopšte nije brinula o svom izgledu niti bilo čemu drugom.

Rekla je da nikada nije uradila ovako nešto pa da je shvatila kako je sada baš vrijeme da to uradi jer ako to ne bude sada uradila da neće nikada uraditi. Također je rekla da se ovdje nije samo radilo o makeoveru nego o čitavom tome iskustvu koje je imala pa da je i ponosna zbog toga.

Advertisement