Iako smo sigurni da skoro sve majke u svijetu vole svoju djecu i da bi za njih učinili sve postoje neke majke koje misle da su im djeca uništila njihov život i kako bi im bilo bolje bez njih

Jedna od takvih je i ova majka koja se zove Sanela i koja živi u Jajcu u Bosni i Hercegovini koja je na jednom forumu ostavila jednu veoma jezivu ispovjest.

U svojoj ispovjesti ona je navela kako ona ima trogodišnjeg sina za kojeg je rekla kako ga mrzi i da bi voljela da on umre u snu.

Ona ima 27 godina i troje djece, a u ovoj ispovjesti riječ je o najmlađem djetetu, a ona je naglasila kako ga je ona zamrzila dok je on još bio u stomaku.

Sanela pored njega ima još si dvije kćerke, koje imaju pet i osam godina, a kako ona navodi njih dvije su joj dovoljan obaveza u životu i kako je svijet došlo njeno treće dijete kaže kako nema uopšte vremena za sebe.

O kakvoj se majci raditi dovoljno govori podatak da sve troje djece imaju različite očeve.

Međutim, ona nije se zaustavila samo na toj ispovjesti nego je još napisala kako je se tokom trudnoće nadala da će da dođe do nekih komplikacija i da će doći do pobačaja, a abortus nije mogla uraditi jer je saznala prekasno da je trudna.

Istakla je kako nema vremena za sebe, a ni za svoju karijeru te smatra kako je nju BOg kaznio sa rođenjem trećeg djeteta.

Ova njena ispovjest je naravno dobila veliki broj negativnih komentara, ali ono što posebno zabrinjava jeste da je bilo i komenatra punih podrške gdje su neke majke govorile kako je razumiju i da se i one isto tako osjećaju.

D li vi uopšte imate komentar na ovo? Mi nemamo