Borka Mihajlović je majka Aleksandra Prijović, a u posljednje vrijeme često je predmet interesovanja javnosti, radi svog izgleda, ali i zbog svog nevjerovatnog muzičkog talenta koji ima, kćerka je od nje naslijedila ne samo ljepotu nego i talenat za pjevanje.

Borka se inače razvela od Aleksandrinog oca još dok je djevojčica bila Aleksandra, a danas Borka ne skida osmijeh s lica, razlog je kolega s kojim je u sretnoj i emotivnoj vezi.

Prijina majka je pjevačici uvijek bila velika podrška u svim životnim okolnostima, a romansu sa Filipom, Borka je od prvog dana podržavala, sad je sjajno društvo i svom unuku Aleksandru, kojeg jednostavno obožava.

Borka je po profesiji pejvačica, na pravi put je izvela svoju kćerku, sad je odlučila sebi da se posveti, odnosno emotivnom životu svom. Ne skida široki osmijeh sa svog lica, povod je njen izabranik s kojim je nekoliko godina u skladnoj vezi.

Njen kolega Fahrudin Buljubašić je dečko Borke Mihajlović, a ova romansa nekoliko godina traje: Ako je suditi prema fotografijama na društvenim rmežama, Borka i Fahrudin su sretno zaljubljeni, Aleksandra ne samo da podržava majku, nego cijeni njen izbor i dosta vremena provodi u društvu Fahrudina.

Borka konačno može da uživa u životu, pošto je izvela kćerku na pravi put, kćerka se udala, postala majka, duži niz godina je i popularna pjevačica, tako da sad ima konačno vremena za sebe i svoje emotivne stvari. Aleksandri je mnogo drago što joj je majka konačno našla nekog ko je ispunjava i usrećuje, što više ne mora da se brine o Aleksandri koja nije djevojčica kao nekad.

Advertisement