Do sada smo videli prilično čudne reklame, ali ona koja je nedavno objavljena u Srbiji je toliko šokantna i kontroverzna da je to sve o čemu ljudi mogu da pričaju na društvenim mrežama.Muškarac iz Niša odlučio je pokloniti polovinu kuće koju je je naslijedio od svoje porodice, nekretnina je smještena pola sata od Vlasinskog jezera i obuhvata poveći plac sa dvorištem.

“Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikom okućnicom u blizini Vlasotinca. Drugi dio kuće je u vlasništvu moje majke i sa njom sam u veoma lošim odnosima, te je iz inata želim pokloniti.Ugovor o darovanju se odmah sastavlja i na vaše ime upisuje u zemljišne knjige. Uvjet je da moram ostati prijavljen na ovoj adresi, ali nikada u nju neću ući. To možemo da potpišemo” – napisao je Ceki u svojoj objavi.

S obzirom na desetine negativnih komentara napisanih kao odgovor na njegovu originalnu objavu, Ceki je odlučio dati više detalja o situaciji. Objasnio je da je polovina kuće pripadala njegovom djedu, a druga polovina njegovoj majci. Njegova majka se godinama svađa sa ostatkom porodice oko vlasništva nad imovinom.

“Inače, toliko se grabila da nasledi tu polovinu kuće od mog dede, kog je za života izgladnjivala i maltretirala, nije mu davala ni dinara od njegove penzije, već sam ja kao dete od para koje bi zaradio na dnevnici njemu kupovao hranu.” – objasnio je. Neki korisnici su se suosjećali sa njegovom situacijom, dok su drugi bez obzira na sve oštro osudili njegove namjere, međutim Ceki je odlučan u onome što je naumio i navodi da ne želi imati ništa sa nemoralnim ljudima koji su mu samo zagorčali život.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here