Da nam život donosi jako čudne i uzbudljive priče, najbolje će nam pokazati članak koji je pred nama. Ovog nesretnog dječaka redovnice su zajedno pronašle, u nećete vjerovati u kutiji za cipele. To je jedan vrlo okrutan čin i svi se pitaju tko bi mogao učiniti nešto takvo. Svijet je stvarno okrutan, kada majka svoje dijete ostavi u kutiji za cipele. Majka ih je napustila i još su bili n majčinom mlijeku, a ona je iz očaja odlučila da ih ostavi. Kako sestre nisu imale nikoga da se brinu o toj djeci, dale su Emanuela i njegovog brata Ahmeda na posvajanje i odvele su ih u skrbnički dom za djecu, jer su mislile da je to najbolje rješenje za nju.

U sigurnu kuću su smješteni 1998. godine, a tamo je bila poznata australska humanitarka po imenu Moira Therese Kelly, koja se odmah pobrinula za njih dvojicu. Kad su ta mala braća privukla njezinu pažnju, ona ih je tada odvela kući u Australiju kda bi bila sigurna, da su njih dvojica u redu što se tiče samoga zdravlja.U međuvremenu je postala njihov heroj i njihova nova majka, koja im je pružila svu svoju ljubav. Ahmed je izrastao u popularnog plivača koji je igrao za Australiju na Paraolimpijskim igrama 2012. godine.

Uz njega, Emanuel je nadaren, ali više je pjevački talent, i ima talenta za muziku. Kad je imao 17 godina, tada se pojavio u jednoj od najpoznatijih australijskih verzija X Faktora.

Pjavio se sa pjesmom “Imagine”, a ta je pjesma nekako dobila novo značenje nakon ovoga. 

Preporuke