Od kada je počela cijela situacija korona virusom , zdravstveni radnici su naše uzdanice i sve su oči uprte u njih, a i sve nade . I obično o njima pričamo u tom kontekstu , međutim danas ćemo ppričati o jednoj doktorici u nešto drugačije svjetlu. Ona je Maja Pavlvović , doktorica medicine , specijalistica oblasti kardioogije koja radi u područnoj bolnici u Čačku ,a studij medicine je završila u Kragujevcu.

 

Ono što je vezano za nju zanimljivo jeste da je oa na petoj godini studija medicine postala zaluđena fitnesom , počela se intentzivno baviti time , pa je na takmičenju u Španiji dok je jop bila studentica osvojila i broznanu medalju , odnosno treće mjesto na takmičenju za miiss fitness body , odnosno za ftnes modela.

Čak i nakon studija i zaposlenja Maja je nastavila da se bavi vježbanjem i čuva svoje tijelo , ali i gradi brend , ona preko dana radi kao doktorica , a naveče snima jako provokativne slike za svoje društvene mreže , tim slikama zaluđuje i izluđuje brojne muškarce . Kada smo je upitali kako njeni sugrađani i pacijenti gledaju na ta dva njena oprečna zanimanaja , ona kaže da su svi komenatri i kritike uglavnom pozitivni , i d aje zapravo mnoge djevojke pitaju za savjet jer žele da imaju tijelo i igled poput nje , a ona im svakako rado pomaže. Ona je osim toga što se bavi konvencionalnom medicinom , fitnesom , fitnes modleingom i društvenim mrežma , u jednom trenutku postala aktivna i u politici kao čla SP-stranke, tako da je bila i dio Čačanske skupštine.